Rondleiding Gemeentegrot

Wilt men de Gemeentegrot bezoeken ga dan naar de hoofdingang onderaan de Cauberg. Toegangskaarten voor de grot zijn verkrijgbaar bij de kassa op het plein voor de hoofdingang. De Gemeentegrot is te bezoeken met een rondleiding te voet en te trein.

Te voet

Een rondleiding te voet duurt 1 uur. Onder begeleiding van een gids wordt de grot bezocht waarbij men als bezoeker door een gedeelte van de vele kilometers gangen loopt. Tijdens de tocht zal de gids de nodige informatie verschaffen over de Gemeentegrot en uitleg geven over wat op de route zoal te zien is.

Te trein

Een rondleiding te trein duurt 30 minuten. Men stapt in het grot treintje en rijdt door een gedeelte van de grot. Tijdens de rit wordt de nodige informatie gegeven door de bestuurder van de grottrein. Een verschil tussen te voet en te trein is dat men met de te voet rondleiding het oudste gedeelte van de grot bezoekt en te trein de schuilkelder uit de Koude Oorlog.

Kosten

Volwassenen € 5,00
Kinderen van 4 t/m 11 jaar € 3,50


Categorieën:
Gemeente Valkenburg a/d Geul, Provincie Limburg (NL), Toerisme.

Tags:
, , , , .


Lees ook:

Geef een reactie of opmerking

*

Middels dit formulier kun je een reactie, opmerking, aanvulling en dergelijke sturen naar de beheerder. Je bericht wordt niet letterlijk op de website gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *